Webdesign

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Iedere website heeft zijn eigen doel maar één doel blijft het zelfde namelijk: De vraag van de bezoeker beantwoorden.

Een website moet persoonlijk zijn. Het moet de bezoeker een goed gevoel geven wat voor wie je bent en wat je doet. Daarnaast moet het er goed uitzien en werken. Bij ons heb je persoonlijk contact en werken we samen naar het gewenste resultaat.

Wat is

De meeste klanten van ons kiezen voor het gemak van WordPress.
WordPress is een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 25% van alle websites op WordPress draaien.


Een

Grapèlli Dance Studio’s is een mooi voorbeeld van een WordPress website. Zij kunnen zelf de tekst, foto’s en artikelen aanpassen.

 • Een portfolio
 • Een webwinkel
 • Koppeling naar Social Media

Maar

Auto-Car te Heerhugowaard.

Dankzij het voorraad systeem gemaakt voor WordPress kunnen zij gemakkelijk het bedrijfsvoorraad presenteren aan de bezoekers.En

Zoals voor Penthousesonthebeach.com hebben we een koppeling met de bekende bookingsystemen waaronder: Booking.com, Tripadvisor, AirB&B gemaakt.

Vraag je vrijblijvende

Veel bedrijven bieden u een alles in één pakket aan. Vaak bevat deze pakketten ook dingen aan wat u niet nodig heeft. Wees daarom zo specifiek mogelijk als u weet wat u wilt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wilt u de tekst voor uw website zelf maken of uitbesteden?
 • Heeft u al een domein en/of webhostingpakket?
 • Heeft u een referentie website die u aanspreek?
 • Wilt u een winkelsysteem, contactformulier of een Google Map graag hebben?

Kortom. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met uw mee

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht