Jazz Rood Bouwonderneming te Heerhugowaard

reggie Bedrijf, Huisstijl, Website

Jazz Rood Bouwonderneming verzorgd ontwerpen – tekenwerk, calculaties voor verschillende bedrijven, support in bouwsector en realiseert bouwproject voor klanten. Het begint bij het vertalen van de wensen van de klant op papier tot het realiseren van het project met je vaste onderaannemers.

Sv-WMC te Heerhugowaard

reggie Bedrijf, vereniging, Website

Sv-WMC had een verouderde website en heeft ons benaderd om de website een nieuwe frisse look te geven aan de website. Samen hebben we een nieuw structuur opgesteld hoe de website eruit moest komen te zien. Ook hebben de sponsers een duidelijke plek gekregen en kunnen de foto’s, teksten gemakkelijk worden aangepast.

Café de Volendammer

reggie Bedrijf, Website

De Volendammer is al ruim vijf decennia een begrip in Hoorn en ver daarbuiten. Recentelijk vond er een verbouwing plaats en kregen diverse elementen van ons interieur een prachtige, vernieuwde uitstraling. Zo werd een half open keuken gerealiseerd welke zorgt voor een leuke interactie met de gasten én het mogelijk maakt om liefhebbers van smakelijke gerechten dagelijks te verwelkomen. We …

Nifra Constructiewerken

reggie Bedrijf, Website

Nifra constructiewerken uit Obdam is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 is opgestart. Wij zijn een flexibele en klantgerichte onderneming die zich richt op alle facetten van de staalbouw zowel in de woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en de industrie. Hierbij zijn wij in staat om zowel staal, RVS en aluminium te verwerken. We hebben voor Nifra de website gemaakt.